Terkini

Laman Tranungkite Dengan Rasminya Telah Dihentikan...

Satu keputusan yang sangat sukar dibuat setelah 20 tahun lebih kami mempertahankan perjuangan Islam di Malaysia ini daripada serangan musuh luar dan dalam. Melawan budaya politik fitnah dan persepsi, akhirnya kami hentikan laman Tranungkite. Kami akan serahkan laman ini kepada IT PAS Pusat dan kini dia bukan milik IBT lagi.

Kami menyedari perjuangan belum selesai, PRU-14 bukan penanda bahawa perjuangan dah selesai. Fitnah kepada PAS makin hebat dengan kedudukan PAS yang berada di tengah-tengah antara PH dan BN.

Anggap penuntupan ini juga strategi, seperti kita tersempit dengan fitnah dan kita dihimpit musuh sehingga Kita terpaksa bertanding sendiri yang pasa masa itu kita rasa sukar untuk menang dan kita mengubah strategi KING MAKER yang dulu dipemainkan tetapi akhirnya terbukti terjadi.

Untuk menerukan maklumat berita terkini, anda boleh BOOKMARK laman MINDA RAKYAT dalam bentuk blog. Sila ke http://mindarakyat.blogspot.com/
Facebook : https://www.facebook.com/Mindarakyat
Telegram : https://telegram.me/mindarakyat
WebBlog : http://mindarakyat.blogspot.my
Facebook : https://www.facebook.com/TranungKite.Online

Insya-Allah anak-anak buah kami yang kami didik akan membantu meneruskan laman TKO ini.

Laman ini akan dibiarkan "BEKU" sehingga sebulan..Semasa sebulan ini anda boleh berforum dll. Hanya berita tak dikemaskini.

Selepas itu kami akan matikan semua akses dan akan jadi arkib seperti versi-versi sebelum ini.

Minta Maaf sekali lagi.
Dengan titisan air mata TKO 20 tahun dulu dagang... kini TKO dagang kembali, benarlah apa yang ada dalam firasat pengurus laman ini.

ZBM

Sumber:TKO

2 ulasan:

  1. Bila pula PAS berjaya menjadi "king maker"? Cuba beri contohnya.

    BalasPadam
  2. Takut pada Akta Berita Palsukah?

    BalasPadam